Monday, November 16, 2009

Eii....besarnya Dinosaur !



Hari ni bwk murid-murid tahun 6 ke pameran dinotrek anjuran Petrosains di Yayasan Pahang. Seronok tgk replika dinosaur yg macam hidup. Aku pasti anak anak sekolah tu enjoy themselves. Tapi sian diorang yg dari rumah dah bersemangat bw kamera tup tup kena tinggalkan kat sekolah atas alasan tak boleh bwk kamera masuk ke tempat pameran. Alahai...kesiannya anak murid cikgu. Tak pe lah, biar cikgu je yg amik gambo korang ya. Tp sebelum tu kita layan dulu gambo gambo mak bapak dinosaur ni okay..


2 comments:

Muhammad haziq said...

wow,,, besarnyeer....besar punyer.....

fatihah ex_6ukm said...

x engat r nme dinosour 2........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails